Aanbevelingen events

Annelies van den Brink, Account Manager at Hitachi Data Systems Netherlands

Hospitality & Event Management is in Brenda's DNA! 

Brenda has a natural talent to be completely in control and taking away the organisational hustle for her customers. With a big smile and without letting anyone feel the pressure she gets things done!

1 maart 2016, Annelies van den Brink was een klant van Brenda Pauw

Ralph de Kreij, Directeur 1-2Sail Nederland B.V.

 Brenda heeft voor mij twee seizoenen het partyschip de Maze commercieel beheerd. Ze deed hierbij naar grote tevredenheid geheel zelfstandig de acquisitie, het regelen van catering, planning van bemanning en de financiële afhandeling. Evenementen, groot en klein regelt ze van A-tot-Z met oog voor detail en gevoel voor de wensen van de klant. Deze waren zonder uitzondering altijd vol lof. Prettig aan Brenda is dat je met een gerust hart dingen aan haar kunt over laten en er op kunt vertrouwen dat het helemaal goed komt. Brenda heeft bovendien vaak verrassende ideeën om een evenement net dat geen te geven dat het onvergetelijk maakt.

20 maart 2016,  Ralph de Kreij was een klant van Brenda Pauw

Ellen van IJssel- van den Broek, Client service director

‘Om deel te nemen aan een groot internationaal evenement was het van belang een ervaren evenementenmanager in te huren die alles in goede banen zou leiden. Samen met Brenda hebben wij de weg uitgestippeld en zij heeft deze vorm gegeven. Brenda is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en een groep mensen met veel positiviteit weet te motiveren. De organisatie was goed geregeld en alle doelen bereikt. Ik zou Brenda wederom als evenementen manager inhuren. 

18 april 2016, Ellen van IJssel- van den Broek was een consultant of contractant van Brenda Pauw bij Buro Brenda Pauw

Sander Wander, Arbeidshygiënist

Met duidelijkheid bereik je resultaat, en dat is de kracht van Brenda. 

Als trainer zet ik haar graag in voor het verbeteren van het duurvermogen en de coördinatie van de sporters in mijn sport (het Olympisch recurve handboogschieten). 

Tevens zie ik vanuit mijn werkpraktijk (Rijkswaterstaat Corporate Dienst) haar kwaliteit. In voorkomende situaties zal ik niet aarzelen haar in te zetten. Denk aan gezondheids- en sportdagen - bijvoorbeeld een goede skate clinic tijdens de jaarlijkse sportdag.

1 maart 2016, Sander Wander was een klant van Brenda Pauw